header image
Home  Imazhe  

Categories

 Baby-Galeri (12 pictures)

Regjistrohuni dhe upload-oni fotot e femijeve tuaj te porsalindur! Femija juaj duhet te jete qe tani pjese e teknologjise se internetit.

Mos harroni te shkruani moshene dhe emrin si edhe peshen ne lindje nese e dini. 


Ne kete kategori paraqiten imazhe hysteroskopike te patologjive te ndryshme


 Imazhe ekografike (20 pictures)
Ne kete katergori paraqiten imazhe  ekografike fetale ne peridha te ndryshme zhvillimi.Powered by: PonyGallery ML
Version 2.4.0, BUILD 20070806
Klinika gjinekologjike
Planifikimi familjar
REgjistrohu!
Testet e shtatzanise
Zhvillimi i fetusit
Infertiliteti
Mjekesia.com
Advertisement