BEGIN:VCARD VERSION:2.1 TEL;PREF;WORK;VOICE;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE:++355 692128234 TEL;WORK;FAX;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE: N:Habibaj;Dr.;shk. Julian;; FN:Dr. shk. Julian Habibaj ADR;WORK;POSTAL;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE:;Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Mbreteresha Geraldine”;Tirane;Albania;; EMAIL;INTERNET:julianh@gynendoscopy.com NOTE;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE:Obsteter-Gjinekolog=0D=0A=0D=0A=0D=0A=0D=0A1997: Fakulteti i Mjekesise, Universiteti i Tirane=0D=0A=0D=0A=0D=0A=0D=0A2002: Obsteter-Gjinekolog=20=0D=0A=0D=0A=0D=0A=0D=0A2005: Doktor i Shkencave, Universiteti “Christian Albrechts” Kiel, Gjermani=0D=0A=0D=0A=0D=0A=0D=0ANenspecialitet: Endoskopia Gjinekologjike URL;WORK:http://gynendoscopy.com TITLE:Universtiti “Christian Albrechts” Kiel, Gjermani ORG:Obstetrika dhe Gjinekologjia Shqiptare REV:2013-02-09T00:45:31Z MAILER: Mambo vCard for Obstetrika dhe Gjinekologjia Shqiptare END:VCARD