header image
Home  Links  Organizata Mjeksore Nderkombetare  
Organizata Mjeksore Nderkombetare
  Web Link Hits
     Obgyn.net
50
     ASRM
American Society for Reproductive Medicine
28
     ESHRE
European Society for Human Reproduction & Embryology
30
     Shoqata Gjermane e Endoskopise Gjinekologjike
85
     FIGO
International Federation of Gynecology and Obstetrics
38
     AMSA
American Medical Student Assosiation
35
 
  • Organizata Mjeksore Nderkombetare   (6)

Embolizimi ka ekzistuar si procedure mjeksore qe nga viti 1975. Ne gjinekologji eshte perdorur per te rekuktuar hemorragjine gjate kirugjise uterine. U vu re se embolizimi ka nje efekt tjeter te rendesishem. Shkaterron fibroidet. Shpresa per nje trajtim jo invaziv efektiv coi ne kerkijme te metejshme. Sot me shume se disa qindra mijera gra kane gjetur lehtesim duke u trajtuar me kete procedure te sigurt dhe te efektshme.

Klinika gjinekologjike
Planifikimi familjar
REgjistrohu!
Testet e shtatzanise
Zhvillimi i fetusit
Infertiliteti
Advertisement