header image
Home  mjeket  
Per mjeket

Embolizimi ka ekzistuar si procedure mjeksore qe nga viti 1975. Ne gjinekologji eshte perdorur per te rekuktuar hemorragjine gjate kirugjise uterine. U vu re se embolizimi ka nje efekt tjeter te rendesishem. Shkaterron fibroidet. Shpresa per nje trajtim jo invaziv efektiv coi ne kerkijme te metejshme. Sot me shume se disa qindra mijera gra kane gjetur lehtesim duke u trajtuar me kete procedure te sigurt dhe te efektshme.

Klinika gjinekologjike
Planifikimi familjar
REgjistrohu!
Testet e shtatzanise
Zhvillimi i fetusit
Infertiliteti
Mjekesia.com
Advertisement