header image
Home  Shtatzania  Barra  Shtatzania- Keshilla te arta  
Shtatzania- Keshilla te arta


• Vertetoni shtatzanine nepermjet testit apo ekzaminimit ekografik

• Vizitoni rregullisht mjekun gjate shtatzanise

• Mos u brengosni shume per ankesat qe keni, shtatzania eshte nje ndryshim normal ne jete.

• Ushqehuni me rregull dhe me ushqim te begatshem me lendet e nevojshme ushqyese si dhe merni multivitaminat shtese.

• Kujdesuni per higjenen personale

• Mundohuni qe veshja juaj te jete sa me e pershtatshme

• Mos perdorni barna pa konsultim te mjekut

• Mundohuni te mos pini ose te zvogeloni konsumin e duhanit apo alkolit

• Mos perdorni helmet dhe lendet e tjera kimike (gjate sperkatjes apo pastrimit)

• Lajmerohu tek mjeku menjehere nese ke ndonje nga shenjat e meposhtme te rrezikut si: gjakderdhje, presion te larte te gjakut, enjtje te duarve dhe kembeve.


 

Klinika gjinekologjike
Planifikimi familjar
REgjistrohu!
Testet e shtatzanise
Zhvillimi i fetusit
Infertiliteti
Mjekesia.com
Advertisement