header image
Home  Video  Operacione  Hysteroskopi  
Hysteroskopi

Raportim rasti

Pacientja 52 vjece Z.C. vuan nga nje menometrorrhagi (perioda te cregullta dhe ne sasi te madhe) qe prej 2 vjetesh. Ka kryer nje kyretazh eksplorativ para 2 vjetesh. Ekzaminimi histologjik ka rezultuar normal. Vjen ne spital dhe ankon aktualisht per mense 2 here ne muaj. I rekomandohet hysteroskopi.

 

Ostiumi i tubit te majte

 

Ostiumi i tubit te djathte (ne oren 1-2)

 

Myoma submukoze (intrakavitare). Me shume se dy te tretat e myomes eshte ne kavitet.

 

Pamje tjeter e myomes intrakavitare

 

Myoma pas marrjes se biopsise

 

Baza e myomes. Dallohen qarte enet e gjakut.

 

Mjeku ekzaminues

Dr.med. Julian Habibaj

Per raste te tjera visitoni albumin tone

 

 

Klinika gjinekologjike
Planifikimi familjar
REgjistrohu!
Testet e shtatzanise
Zhvillimi i fetusit
Infertiliteti
Per cdo pyetje nje pergjigje
Mjekesia.com
Advertisement