header image
Home  Video  Operacione  Cfare eshte laparoskopia?  
Cfare eshte laparoskopia?
 

Laparoskopia është një procedurë kirurgjike që përfshin kryerjen e një, dy, apo tre birrave shumë te vogla në bark, përmes të cilit mjeku fut një laparoscope dhe instrumente të specializuara kirurgjikale. Një laparoscope është një tub i holle me fibra optike, i pajisur me një dritë dhe kamera. Laparoscopia lejon mjekun të shohë organet e barkut dhe ndonjëherë te beje nderhyrje, pa bërë një prerje të mëdha që mund të kërkojnë një kohë më të gjatë te shërimit dhe qëndrimit në spital.
Klinika gjinekologjike
Planifikimi familjar
REgjistrohu!
Testet e shtatzanise
Zhvillimi i fetusit
Infertiliteti
Per cdo pyetje nje pergjigje
Mjekesia.com
Advertisement