header image
Home  Per pacientet  Ligje dhe Kode  
Ligje dhe Kode
Filter     Order     Display # 
Item Title Hits
PREZANTIMI I PROJEKTIT TE KARTES EVROPIANE TE PROFESIONISTEVE TE SHENDETESISE (HPRO) 668
DEKLARATA E SHOQATES BOTERORE TE MJEKESISE (WMA) MBI AUTONOMINE PROFESIONALE DHE PAVARESINE KLINIKE 605
Deklarata e Helsinkit 675
KODI I ETIKES DHE DEONTOLOGJISE MJEKESORE 752
 
<< Start < Previous 1 Next > End >>
Results 1 – 4 of 4
 • Aborti  ( 16 items )
 • Menopauza  ( 12 items )

  Me rritjen e jetegjatesise se femres. Ajo duhet e kaloj gati gjysmen e jetes se saje ne menopauze. Ne keto kushte permiresimi i cilesise se jetes ne menopuze dhe zgjidhja e problemeve qe lidhen me te eshte shume i rendesishem.

   

 • Shtatzania  ( 11 items )
  Ankesa te pergjithshme rreth barres

  Grate shtatzane mund te shfaqin nje sere ankesash. Nje pjese e te cilave nuk jane te rendesishme ne lidhje me ecurin e barres dhe mund te minimizohen me marrjen e disa masave te thjeshta dhe nuk kane nevoje per konsulta te vecanta me gjinekologun apo personelin tjeter mjeksor.

   Keshilla rreth shtatzanise me SMS falas (TekstBebi)

   

   

 • Lindja  ( 5 items )
  Lindja dhe probleme qe lidhen me te

  Lindja eshte nje proces fiziologjik, sic eshte ushqimi, gjumi e tje. Sa me shume informacion te kete gruaja shtatezane ne lidhje me lindjen aq me mire dhe me me pak ankth e perjeton ajo aktin e lindjes. Njeriu ka me shume frike nga e panjohura se nga dicka e frikshme por qe e di se ceshte.

 • Semundje Gjimekologjike  ( 27 items )
  Semundjet gjinekologjike me te shpeshta
Klinika gjinekologjike
Planifikimi familjar
REgjistrohu!
Testet e shtatzanise
Zhvillimi i fetusit
Infertiliteti
Per cdo pyetje nje pergjigje
Mjekesia.com
Advertisement