header image
Home  Pyetjet me te shpeshta  Aborti  A do kem probleme në të ardhmen nëse dua të kem fëmijë pas abortit?  
A do kem probleme në të ardhmen nëse dua të kem fëmijë pas abortit?

Nëse nu keni probleme gjatë abortit, sipas të gjitha gjasave nuk do të keni probleme në të ardhmen

dhe mund të keni fëmijë. Sidoqoftë, shanset janë më të mëdha që ju të këni dështim apo lindje të

parakohëshme në krahasim me femrat që nuk kanë pasur abort. Fertiliteti juaj mund të dëmtohet

posaçërisht nëse gjatë abortit keni fituar semundje inflamatore të pelvikut, apo lëndime të mitrës.