header image
Home  Mjeket  Dr. Shk. Julian Habibaj  
Dr. Shk. Julian Habibaj

2005: Titulli Doktor i Shkencave Mjekesore mbrojtur prane Universitetit “Christian Albrechts” Kiel, Gjermani.

1997: Fakulteti i Mjekesise Universiteti i Tiranes, Tirane, Shqiperi

1998 – 2002: Specializim ne fushen e obstetrik-gjinekologjise prane Spitalit Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Mbreteresha Geraldine”, Tirane, Shqiperi.

2002 – 2003: Specializim ne fushen e endoskopise gjinekologjike prane Klinikes Universitare Obstetrik-Gjinekologjike, Kiel, Gjermani (Burse e DAAD)

2007: Seminar 1 javor ne Ob-Gyn, Salzburg, Austri (Burse e OMI/AAF)

2009: Kurs 2 javor ne fushen e laparoskopise, Jena, Gjermani (Burse e DAAD)

2011: Specializim nje mujor ne fushen e laparoskopise dhe hysteroskopise prane Spitalit Rudolfstiftung, Viene, Austri

2011: Shkolla e Vienes per Kerkime Klinike (Viena School of Clinical Research), Viene, Austri

2011: Kurs i avancuar ne operacionet laparoskopike, Rome, Itali

 

 

 

Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbreteresha Geraldine", Tirane

Blvd. Zogu I

tel: 0692128234